Mainos
Mainos

Säännöt

Kilpailuaika: 1.11.-30.11.2009.

Palkinto: 1 000 euroa puhtaana käteen sekä mahdollisuus päästä Joka Kodin Asuntomarkkinat -ohjelmaan oppimaan haluamasi remonttitaito.

Perustele meille minkä remonttitaidon haluat oppia ja miksi. Remontti-Reiska valitsee voittajan kaikkien vastanneiden joukosta.

Kilpailun järestää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy (Y-tunnus 1614120-3) yhdessä MTV3 Oy:n kanssa.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

1. If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän kilpailun järjestämiseen.

2. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen ostamista.

3. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kilpailun toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty kilpailusta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

4. Osallistumalla kilpailuun osallistujat myöntävät järjestäjälle, ilman erillistä suostumusta tai korvausta, oikeuden julkaista voittajan nimi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot