Mainos
Mainos

Säännöt

Kilpailuaika: 1.11.-30.11.2009.

Palkinto: 1 000 euroa puhtaana käteen sekä mahdollisuus päästä Joka Kodin Asuntomarkkinat -ohjelmaan oppimaan haluamasi remonttitaito.

Perustele meille minkä remonttitaidon haluat oppia ja miksi. Remontti-Reiska valitsee voittajan kaikkien vastanneiden joukosta.

Kilpailun järestää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy (Y-tunnus 1614120-3) yhdessä MTV3 Oy:n kanssa.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

1. If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän kilpailun järjestämiseen.

2. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen ostamista.

3. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kilpailun toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty kilpailusta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

4. Osallistumalla kilpailuun osallistujat myöntävät järjestäjälle, ilman erillistä suostumusta tai korvausta, oikeuden julkaista voittajan nimi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme