Mainos
Mainos

Salviapotut

  • 1 kg kiinteitä pieniä perunoita (tai uusia perunoita)
  • 1 dl hyvää oliiviöljyä
  • ½ puntti tuoretta salviaa
  • merisuolaa

Jos kaupassa on tarjolla keskisuurta isompia perunoita, on parasta kuoria ne ja leikata hieman suupalaa isommiksi paloiksi. Tähän reseptiin sopii parhaiten melko uudet, ohutkuoriset potut, joissa ei kuoren maku peitä salvian ja öljyn aromia. Keitä ensin perunat suolatussa vedessä kypsiksi ja valuta. Jätä kattilaan. Silppua salvia ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna oliiviöljy kasarissa ihan kuumaksi, nosta pois liedeltä ja kumoa salvia öljyyn. Anna tiristä hetken ja kaada öljy perunoiden päälle. Pyörittele perunoita salviassa ja mausta merisuolalla. Tarjoa esimerkiksi kalan tai lihapullien ja hillon kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot