Mainos
Mainos

Sammuta valot ja some! Tänään vietetään Earth Houria

Earth Hour kannustaa ihmisiä sammuttamaan turhat valot – ja sosiaalisen median.

Tänään sammutetaan valot! Sähköisen tunnelmavalaistuksen sijaan maailmanlaajuinen Earth Hour -tapahtuma kannustaa syömään kynttilän valossa. Kynttiläillallisen suosimisen lisäksi WWF kannustaa ihmisiä sammuttamaan tunnin ajaksi paitsi valot, ensimmäistä kertaa myös sosiaalisen median. 

Mikä Earth Hour? Earth Hour on WWF:n järjestämä ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 28. maaliskuuta kello 20.30–21.30. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. 

Nykyään on liiankin tavallista keskittyä ruokapöydässä tai ystävän seurassa enemmän mobiililaitteisiin ja sosiaaliseen mediaan kuin siihen tilanteeseen, jossa on fyysisesti läsnä, perustelee WWF.

Toiveena onkin, että tänä Earth Hourina ihmiset antaisivat aikaa toisilleen. Sammuttamalla somenkin saat hengähdystauon itsellesi – ja maapallolle.

Earth Hour kannustaa ihmisiä kiinnittämään huomiota erityisesti myös omien ruokailutottumustensa ilmastovaikutuksiin.

Lähde: WWF

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot