Mainos
Mainos

Samuel syntyi ensin, mutta Ronan-veli on vanhempi – miten tämä on mahdollista?

Kaksosveljesten outo nokkimisjärjestys: vaikka Samuel syntyi ensin, Ronan on vanhempi.

Emily ja Seth Peterson toivottivat kaksospoikansa tervetulleeksi maailmaan aikaisin sunnuntaiaamuna Yhdysvaltojen Cape Codissa. Pikkuiset vauvat, Samuel ja Ronan, joutuivat kuitenkin heti synnyttyään keskelle outoa ristiriitaa.

Cape Cod Healthcare julkaisi Facebookissa kuvan tuoreista vanhemmista ja vastasyntyneistä pojista. Päivityksessä kysytään: "Päivän arvoitus: Samuel syntyi ensin, mutta hänen kaksosveljensä on vanhempi. Miten tämä on mahdollista?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vastaus: Samuel syntyi 01.39 sunnuntaina marraskuun kuudentena ja siinä vaiheessa, kun Ronan syntyi 31 minuuttia myöhemmin, #kesäaika oli loppunut ja kelloa siirrettiin taaksepäin tunnilla, jolloin Ronanin viralliseksi syntymäajaksi tuli 01.10. Samuel ja Ronan syntyivät Cap Codin sairaalassa vanhemmilleen Emily ja Seth Petersonille."

Yhdysvalloissa siirryttiin talviaikaan viikkoa Suomea myöhemmin.

Sairaalan sairaanhoitajan, Deb Tottenin, mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän on todistanut moista 40 työvuotensa aikana.

***

Lähde: Someecards

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme