Mainos
Mainos

Saran keittiö: Espanjalaiset tonnikalatapakset

Maalaisleipää, chorizomakkaraa ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran lempeän tulisia tonnikalatapaksia.

  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 3 rkl punasipulia, silputtuna
  • 2 rkl minikapriksia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • oliiviöljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä

Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.

Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.

Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.

Reseptit: Sara la Fountain

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot