Mainos
Mainos

Saran keittiö: Espanjalaiset tonnikalatapakset

Maalaisleipää, chorizomakkaraa ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran lempeän tulisia tonnikalatapaksia.

  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 3 rkl punasipulia, silputtuna
  • 2 rkl minikapriksia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • oliiviöljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä

Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.

Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.

Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.

Reseptit: Sara la Fountain

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme