Mainos
Mainos

Saran keittiö: Marinoidut kesävihannekset

Säilö kesän maut talteen! Itse tehty marinadi antaa kasviksille makua ja parantaa niiden säilyvyyttä.

  • 1 kpl kukkakaali, kukinnot nypittynä
  • 200 g pikkuporkkanoita
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 rasia retiisejä, puoliksi leikattuna
  • 1 iso sipuli, puoli renkaiksi leikattuna
  • Marinadi:
  • 6 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 2 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl fenkkolin siemeniä
  • 1 rkl sinapin siemeniä
  • 2 tl suolaa

Kaada kaikki marinadiainekset kattilaan ja anna kiehua hetken. Seuraavaksi laita kaikki vihannekset lasipurkkiin ja kaada kuuma marimadi liemi vihannesten päälle. Laita purkit jääkappiin marinoitumaan ja kylmentymään.

Resepti: Sara la Fountain

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot