Mainos
Mainos

Saran keittiö: Possun ribsit

Saran ribsien salaisuus on marinadissa! Kokeile maukasta reseptiä!

  • 1/2 kg possun ribsejä (porsaan kylkirivi)
  • Kastike:
  • 1 tl valkosipulia, raastettuna
  • 1 tl inkivääriä, raastettuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl HP-kastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl vaahterasiirappia
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 3 rkl öljyä
  • 1/2 dl ananasmehua
  • seesaminsiemeniä

Ensimmäiseksi leikkaa porsaan ribsit yksittäisiksi annospaloiksi ja mausta palat suolalla. Seuraavaksi tee barbeque kastike.

Laita kattilaan raastettu valkosipuli, raastettu inkivääri, tomaattipyree, chilikastike, HP-kastike, soijakastike, vaahterasiirappi, öljy ja ananasmehu. Anna seoksen hieman keittyä niin, että maut sekoittuvat ja seos paksuuntuu.

Voitele kastiketta ribsien päälle ja paista ribsejä uunissa 180 asteessa noin 50 minuuttia, aina välillä kastiketta lisäillen.

Lopuksi ripottele seesamin siemeniä valmiiden ribsien päälle.

Resepti: Sara la Fountain

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme