Mainos
Mainos

Saran keittiö: Samppanjahyytelö

(5-6 henkilölle)

  • 8 liivatelehteä
  • 5 1/2 dl roseesamppanjaa tai -kuohuviiniä
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1/2 dl marjamehutiivistettä
  • 1 1/2 dl vadelmia, tuoreita

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan, niin että ne pehmenevät. Seuraavaksi kaada kattilaan kuohuviini tai samppanja, lisää joukkoon myös sokeri ja marjamehutiiviste. Anna seoksen lämmmetä niin, että sokeri sulaa. Älä kiehauta, ettei alkoholi haihdu pois.

Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon liivatelehdet, puristettuasi niistä ylimääräisen nesteen pois. Kun liivatelehdet ovat sulaneet, sekoita seosta hieman ja kaada se laseihin, joiden pohjalle on aseteltu vadelmia.

Laita lasit jääkaappiin ja anna seoksen jähmettyä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot