Mainos
Mainos

Sata Senioria -hanke kehittää tulevaisuuden senioriasumista sosiaalisen median avulla

YH Länsi ja Kotosalla Säätiö etsivät yli 55-vuotiaita henkilöitä mukaan kehittämään tulevaisuuden seniori-ikäisten ihmisten asumista.

YH Länsi Oy ja Kotosalla Säätiö aloittavat maaliskuussa loppuvuoteen 2010 kestävän Sata Senioria -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon kuluttajapalautetta ja kehitysideoita tulevaisuuden senioriasumisen ja asumisen palveluiden kehittämiseksi.

Kesäkuussa käynnistyy myös Sata Senioria -verkkopalvelu, jonka runkona toimivat avoin keskustelufoorumi ja kyselyt, joissa ihmiset voivat keskustella ja jakaa yhdessä mielipiteitään tulevaisuuden senioriasumisesta. Kevään aikana työpajoissa syntyneet ideat, palautteet ja ajatukset pääsevät myös jatkojalostettavaksi verkkopalveluun.

– Katsoimme, että sosiaalinen media tarjoaa meille uudenlaisia mahdollisuuksia keskustelun ja ideoinnin virittämiseen. Haluamme antaa kuluttajille mahdollisuuden konkreettisesti vaikuttaa ja olla mukana ideoimassa jotain uutta. Tavoitteenamme on saada tietoa ihmisten haluista ja odotuksista koskien senioriasumista. Vastaamme sitä kautta heidän toiveisiinsa entistä paremmin, kertoo palvelujohtaja Tuija Kanto-Hannula Kotosalla Säätiöstä.

Kotosalla Sata Senioria -kuluttajainnovaatiohankkeen lopputulokset valmistuvat syksyn 2010 aikana. Loppuvuodesta järjestetään myös Tulevaisuuden senioriasuminen -seminaari Tampereella sekä Turussa.

Löydä omia tarpeitasi vastaava asuntoJokakoti.fistä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot