Mainos
Mainos

Savulohisalaatti

4:lle hengelle

  • 1 kg perunoita
  • 500 g savulohta
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 300 g mansikoita
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • punasipulia puolikkaina renkaina
  • kapriksia
  • 1 kerä romainesalaattia
  • 1 sitruunan mehu
  • maukasta oliiviöljyä
  • basilikaa
  • suolaa ja pippuria

Kuori ja keitä perunat, uuden sadon perunat voi keittää kuorineen. Anna jäähtyä. Revi salaatti reilun kokoiseksi silpuksi, halkaise mansikat pitkittäissuunnassa sekä puolita tomaatit. Pilko jäähtyneet perunat pieniksi suupaloiksi. Yhdistä kaikki ainekset savulohta lukuunottamatta tarjoiluastiassa ja purista päälle sitruunan mehua.

Lohko savulohi haarukalla ja lisää salaattiin juuri ennen tarjoilua. Rouhi päälle pippuria ja suolaa. Koristele basilikan lehdillä ja valuta päälle oliiviöljyä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme