Mainos
Mainos

Seitsemän vuotta sisustusta: T.i.l.a:n 250.lähetys

Tämän illan T.i.l.a. on ohjelmasarjan 250. lähetys. Illan lähetyksessä katsotaan otteita ohjelmasta vuosien varrelta ja muutoskohteena on lastenhuone, jonka Marianne Sundell sisusti ohjelmaamme ensimmäisen kerran kolmisen vuotta sitten.

Kodin sisustuksen tarpeet muuttuvat ajan kuluessa ja muutoksen tarve tuntuu erityisesti lasten kasvaessa. Nyt yhteisestä huoneesta haluttiin jakaa lapsille kaksi erillistä tilaa.

T.i.l.a. aloitti sunnuntain aamuohjelmana syksyllä 2001 ja saavutti alusta lähtien suuren suosion. Syksyllä 2004 ohjelman ensiesitys siirtyi arki-iltaan mutta sunnuntaiaamujen uusintaesitys on edelleen monen katselijan suosima pyhäpäivän aloitus.

Ohjelmasarjan alusta saakka ruutukasvoina ovat mukana olleet sisustusarkkitehti Marianne Sundell ja toimittaja Hanna Sumari. Mukaan ovat myöhemmin liittyneet sisustusarkkitehti Pirkko-Liisa Topelius, sisustussuunnittelijat Tomi Kouvola ja Helena Karihtala sekä toimittaja Laura Ruohola. Viimekesänä esitetyn Kesä T.i.l.a:n sisustussuunnittelijat Henna Ahonen ja Milla Alftan jatkavat myös syksyllä T.i.l.a.:n muutoskohteiden sisustamista.

Ohjelman juonnot oli kuvattu Helsingin kattojen yllä ravintola Loisteessa. www.ravintolaloiste.fi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot