Mainos
Mainos

Serrano-anjovis- tuorejuustoleivät

  • patonki
  • 50 g valkosipulimurskaa
  • 200 g serranokinkkua
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk anjovisfileitä
  • ½ dl oliiviöljyä

Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele valkosipulin ja oliiviöljyn seoksella. Paista uunissa 200 asteessa kunnes pinta on kullanruskea. Sipaise siivuille reilusti tuorejuustoa ja laita päälle kinkkusiivu ja anjovisfile. Tarjoa heti.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme