Mainos
Mainos

Sielu lepää puhtaassa saunassa

Saunominen on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Nykyään saunaan mennään usein ensisijaisesti rentoutumaan. Lauteilla rentoutuvat mieli ja keho, ajatukset saavat uutta voimaa ja stressi kaikkoaa hien mukana.

Puhtaissa ja raikkaissa pesutiloissa saunominen tuntuu mukavalta. Huolehtimalla kosteiden tilojen puhdistuksesta ja hygieniasta saat raikkaat pesutilat ja samalla estät homeen ja bakteerien kasvua.

Pese sauna ylhäältä alaspäin: ensin katto, seinät, lauteet ja lopuksi lattiat. Viimeistele siivous pesemällä ikkunat ja muut lasipinnat. Jätä putipuhdas sauna siivouksen jälkeen kuivumaan ja tuulettumaan. Tehokkain tapa kuivattaa sauna pesun jälkeen on lämmittää sitä hetken.

Puhdasta jälkeä laudepesurilla

Saunan lauteiden ja pesutilojen pesemiseen on kehitetty uusi kätevä siivousväline SINI-laudepesuri. Pesurin hankaussieni poistaa pinttyneenkin lian, ja sillä saa pestyä helposti myös laudelautojen välit.

Laudepesuriin on saatavana vaihto-osana hankaussieniä kolmen kappaleen pakkauksissa. Pesurin hankaussieni kannattaa vaihtaa uuteen riittävän usein, jotta hygieniataso pysyy hyvänä.

MTV3-VM (6.10.2006)
Kuvat: Sinituote Oy

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme