Mainos
Mainos

Siikatapasleivät

  • 150 g graaviasiikaa
  • 1 pienehkö sipuli
  • ½ omena
  • 0,5 rkl sinappia
  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • tuoretta patonkia tai ruisnappeja

Hienonna veitsellä kaikki raaka-aineet ja yhdistä. Maku on parhaimmillaan tartarin seistyä yön yli. Lisää suolaa, mikäli siika ei ole suolannut seosta tarpeeksi. Leikkaa patongista viistoja viipaleita (tai käytä ruisnappeja) ja nostele tartaria reilu ruokalusikallinen viipaleen päälle. Koristele tillin oksalla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot