Mainos
Mainos

Sillin aikaa

toim. Ari Malmberg

Juhannuksesta alkaa kesän silliaika uusien perunoiden myötä. Ruokaosuudessa tutustutaan tarjolla olevaan maustesilli- valikoimaan ja valmistetaan lisäksi muutama itse maustettu silli.

Sillifilen maustamiseen tarvitaan purkillinen kermaviiliä tai kevytranskankermaa, johon lisätään esimerkiksi kaprista, piparjuurta, sipulia, valkosipulia, tilliä tai currya. Paloiteltujen sillifileiden annetaan maustua seoksessa muutamasta tunnista seuraavaan päivään. Silli nautitaan keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot