Mainos
Mainos

Sillin aikaa

toim. Ari Malmberg

Juhannuksesta alkaa kesän silliaika uusien perunoiden myötä. Ruokaosuudessa tutustutaan tarjolla olevaan maustesilli- valikoimaan ja valmistetaan lisäksi muutama itse maustettu silli.

Sillifilen maustamiseen tarvitaan purkillinen kermaviiliä tai kevytranskankermaa, johon lisätään esimerkiksi kaprista, piparjuurta, sipulia, valkosipulia, tilliä tai currya. Paloiteltujen sillifileiden annetaan maustua seoksessa muutamasta tunnista seuraavaan päivään. Silli nautitaan keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme