Mainos
Mainos

Sipe Santapukin ekotalon runko on jo pystyssä

Apulannan rumpalin Sipe Santapukin ainutlaatuinen rakennushanke on edennyt kevään myötä mainiosti: Heinolassa sijaitsevan ekotalon jykevä runko on jo pystyssä ja kattopalkit paikoillaan. Asiasta kertoo Kotitieto.fi.

Kevään myötä rakennusilmat ovat antaneet myöten ja Sipen tontilla on alkanut tohina. Rumpali paljastaakin olevansa erittäin tyytyväinen hankkeen etenemiseen: suurimmat ja samalla ulospäin näkyvimmät työvaiheet lähenevät jo loppuaan.

– Projekti on tähän mennessä onnistunut sataprosenttisesti. Se on edennyt hitaasti mutta varmasti enkä voisi tyytyväisempi olla. Haasteista huolimatta tähän asti ollaan onnistuttu täydellisesti. Kiitoksia vaan tekijöille, tässä ei olisi ihan joka jätkä onnistunut, Sipe kiittelee.

Talon runko on jo pystyssä. Se on tehty harkoista latomalla, mutta harkkojen välissä ei ole käytetty laastia. Rakennusmiehen mukaan betoniseinä on niin luja, ettei sitä lujempaa taloa voi löytyä.

– Se tulee kestämään monta kertaa kauemmin kuin minä. Tästä tulee pieteetillä tehty rakennus, Sipe kehaisee.

Kiinnostaako luksusasunto? Katso kaikki myytävät miljoona-asunnot Jokakoti.fi-palvelusta.

Lue myös:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme