Mainos
Mainos

Sipoonrannan As Oy Saalinki - yksinoikeudella Jokakoti.fissä

Sipoonrantaan nousevat upeat asunnot löydät yksinoikeudella ainoastaan Jokakoti.fi-asuntopalvelusta. Tutustu nyt ihastuttavaan As Oy Saalinkiin.

Upealle paikalle Sipoonrantaan marraskuussa 2011 valmistuva As Oy Saalinki on 42 asunnon taloyhtiö, joka koostuu kerrostalosta sekä neljän perheen pienkerrostalosta. Asuntojen koot vaihtelevat 39–152 m² välillä ja valinnanvaraa on kaksioista kattohuoneistoihin.

Rantatontille rakennettavassa Saalingissa on lähes kaikista asunnoista merinäköala. Jokaisessa asunnossa on lisäksi oma parveke tai terassi.

Keittiössä on italialaisen Aran Cusinen laadukkaat materiaalit, ja keittiön tyylisuunnan voi valita neljästä eri Helena Karihtalan suunnittelemasta tyylisuunnasta: skandinaavinen, saaristolainen, moderni ja klassinen.

Myös WC:n ja pesutilojen tyyli sekä varustelutaso ja materiaalit ovat tulevan asukkaan valittavissa.

Taloyhtiöön kuuluu lisäksi kellarikerrokseen sijoitettu asukaspysäköintiin tarkoitettu autohalli, josta asukas voi ostaa osakkeen.

42 asunnosta on jo varattu 20. Yhteensä kaikista Sipoonrannan asunnoista on myyty ja varattu noin 70. Tutustu vapaina oleviin asuntoihin yksinoikeudella Jokakoti.fi-asuntopalvelussa.

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme