Mainos
Mainos

Sisusta koti kurpitsoin – käytä apuna liitutaulumaalia

Halloween-viikonloppuna kotiin voi luoda tunnelmaa erilaisin kurpitsoin. Jos suun ja silmien kaivertaminen kurpitsaan tuntuu työläältä, kokeile tarraa tai liitutaulumaalia.

Unohda kurpitsojen kaivertaminen ja käytä kurpitsojen koristelussa apuna mustaa tussia, tarroja tai liitutaulumaalia. Saat hauskan kurpitsaperheen, kun maalaat kurpitsojen pintaan soikean kuvion liitutaulumaalilla ja piirrät kasvojen tai vaikkapa lemmikkisi kuvat kuivuneen maalin pintaan. Seuraavalla ohjeella onnistut varmasti:

  • Valitse kaupasta mahdollisimman sileäpintainen kurpitsa ja pese sekä kuivaa se huolellisesti.
  • Maalaa liitutaulumaalilla kasvojen muotoa muistuttava soikea kuvio kurpitsan pintaan. Maalaa kolme kerrosta ja anna maalin kuivahtaa jokaisen maalauskerran jälkeen.
  • Hankaa liitua ja pyöristä sitä ennen kuin piirrät maalin päälle. Liian teräväreunainen liitu voi rikkoa maalin pinnan.
  • Hahmottele liidulla kasvojen piirteet maalipinnalle. Jos teet kömmähdyksiä, voit poistaa liidun varovasti kostealla talouspaperilla ja piirtää kuvion uudestaan.

Lue lisää:

Lähde: Houzz

Kuva: Shutterstock

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme