Mainos
Mainos

Sisustajan kesäretki Oripäähän

T.i.l.a. esittelee sisustajalle kiinnostavia kesäretkikohteita. Toimittaja Hanna Sumari vieraili Oripään Kangas- ja sisustustalossa. Oripää sijaitsee Varsinais-Suomessa peltojen siimeksessä. Vierailijalle on iloinen yllätys löytää laadukas ja suurella valikoimalla varustettu sisustusliike näin pienestä kylästä.

Kaunista myymäläänsä oli esittelemässä kauppias Mari Suomalainen.

Lisätietoa ja ajo-ohjeet Oripäähän löydät osoitteesta www.kangasjasisustustalo.com tai 02-766 8236. Sivuilta löytyy myös tietoja muista Loimaan seudun "Kyl Maar" kohteista, joissa voit myös vierailla matkallasi Oripäähän.

Tämän viikon Provence-tuolit kuivattiin Gardenia-Helsingin puutarhassa Helsingin Viikissä. Gardenian trooppinen puutarha on avoinna ympäri vuoden, mutta kesän tullessa sieltä saa tietoa myös kotipuutarhan hoidosta. Ulkopuutarhaan on istutettu ruusutarha ja esillä on myös rinnepuutarha ja näyttävä määrä pioneja. Alueella sijaitsee upea Japanilainen kivipuutarha, joka on ehdottomasti kesäretken arvoinen kohde.

www.gardenia-helsinki.fi. Gardenia on avoinna ma-to 10-18, la-su 10-17.

Vierailimme myös Anitra Ahtolan mökillä Levillä.

Lisätietoja Levin matkailutarjonnasta löydät osoitteesta www.levi.fi.

(T.i.l.a. 10.5.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme