Mainos
Mainos

Sisustussuunnittelijan työn tilaaminen

Sisustussuunnittelijan käyttäminen kodin sisustamisessa on lisääntynyt, mutta miten yhteistyö ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan kanssa etenee?

Toimittaja Laura Ruohola tapasi sisustussuunnittelija Anu Jokelan ja tutustui sisustustyön etenemiseen Oksa Designen toimistolla. Kuvasimme myös Anun suunnittelemassa yksityiskodissa Helsingissä.

Suunnittelutyön alkaessa asiakkaan tulee mahdollisimman tarkasti määrittää mitä suunniteltavalta tilalta toivotaan, mikä on sen käyttötarkoitus, millaisesta tyylistä asiakas pitää ja mikä on tehtävän muutoksen budjetti. Suunnittelija tarvitsee myös pohjakuvat ja mahdolliset muut rakennuspiirustukset tilasta. Suunnittelutyön tilaamisesta tehdään sopimus, johon kirjataan tilatun työn laajuus ja kustannusarvio. Suunnittelupalveluja voi tilata erilaisten tarpeiden mukaan – pienestä värimaailman konsultaatiosta koko kodin materiaalivalintoihin ja kalustesuunnitelmiin.

Lisätietoa suunnitteluprosessista ja sisustusalan ammattilaisten yhteystietoja:
www.sisustussuunnittelijat.com
www.oksadesign.fi

(T.i.l.a. 27.2.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot