Mainos
Mainos

Sitruunakastike pastalle 18.11.2000

Toim.Sari-Leena Heilanen

Sitruunakastike pastalle


2 rkl öljyä
4-5 tomaattia
100g pepperonia
1 prk (150g) simpukoita
5 dl tuoretta persiljaa
1 sitruuna
(ripaus sokeria)

koristeluun:


sitruunan kuorta ja tuoretta persiljaa

Juuri keitettyä pastaa
Kuumenna öljy laakeassa kasarissa. Pese ja kuutio tomaatit. Laita tomaattikuutiot kasariin. Pilko pepperoni pieniksi palasiksi ja lisää pannulle. Avaa simpukkapurkki, silppua 5 dl persiljaa ja purista sitruunan mehu. Lisää kasariin ensin 2 dl persiljaa, sitruunan mehu ja lopuksi simpukat.
Ota kasarari hellalta, jotta simpukat eivät sitkisty ja tarkista maku. Jos haluat voit maustaa kastiketta ripauksella sokeria. Tavallisen sitruunan mehu saattaa olla hieman kitkerää, joten voit halutessasi käyttää myös limetin mehua. Se on hieman miedompaa. Lopuksi sekoita valmis kastike vasta keitetyn pastan kanssa. Koristele annos vielä persiljalla ja muutamalla raastetulla sitruunan kuorella. HUOM ! Muista pestä sitruunan kuori hyvin ennen käyttämistä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot