Mainos
Mainos

Sitruunapestotagliatelle

  • tagliatellepastaa
  • puntti tuoretta basilikaa
  • 2 sitruunan mehu
  • 1,5-2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • parmesaania

Sekoita kaikki raaka-aineet tehosekoittimessa ja lisää öljy vähitellen ohuena nauhana. Laita pasta kiehumaan runsaasti suolattuun veteen. Kun pasta on al dente, sekoita siihen pesto ja tarjoa raastetun parmesaanin kera. Halutessasi voit puristaa pastaan lisää sitruunanmehua pöydässä.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme