Mainos
Mainos

Sitruunasilli

  • 400 g liotettua matjessilliä
  • 20 cm pala purjosipulia (valkeaa osaa)
  • 2 keltuaista
  • 2 tl dijon-sinappia
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje:

Leikkaa silli 1 cm leveiksi paloiksi poikittain.

Sekoita keltuainen, sinappi, suola, pippuri sekä sokeri keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää sitruunan mehu ja kuori sekä ranskankerma edelleen sekoittaen.

Leikkaa purjosipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää viimeisenä seokseen. Kaada kastike sillipalojen päälle, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan n. 1 tunniksi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot