Mainos
Mainos

Sokeainviikon käsityötaidetta

Toimittaja Hanna Sumari vieraili sokeainviikolla Helsingissä Annansilmät liikkeessä esillä olleessa näyttelyssä. Kysymyksessä oli projekti, jonka toteutti Points’it -ryhmä yhdessä Arlainstituutin, Sokevan ja Annansilmät-Aitan kanssa.

Projektin tavoitteena oli suunnitella uusia tuotteita, jotka soveltuvat näkövammaisten valmistettavaksi. Mallistoon kuului monta hauskaa, uuden näköistä ja modernia esinettä, joita yhdistää luonnonmateriaalien käytön lisäksi funktionaalisuus.

Jakkarat, kukkapöydät ja halkokori ovat mukavia kodin esineitä. Tuotteita on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen ja ne sopivat hyvin myös parvekkeille ja terasseille.Milla Björk-Vartiaisen suunnittelema valaisin on esineistä hauskin. Näyttelyn jälkeen selviää, mitkä suunnittelijoiden töistä soveltuvat näkövammaisten valmistukseen ja myyntiin Annansilmät liikkeisiin.

(T.i.l.a. 3.1.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme