Mainos
Mainos

Soppamies Harri Syrjänen aloitti kesäohjelmansa teon Tallinnassa

Ensimmäisessä jaksossa hän vieraili ruokakerhon suomalaisen emännän ideoimassa tilaisuudessa. Ruokalistalla oli mm. parsaa ja ilmakuivattua kinkkua sekä vaaleaa kalaa. -Toivottavasti Tallinnasta löytyy piikkikampelaa, sanoi soppamies helikopterilentonsa kynnyksellä. Kastikkeeksi hän suunnitteli mausteista voikastiketta.

-Sieniä on myös tarjolla tavalla tai toisella, hän tuumaili. Harri Syrjänen sai runsaat tuhat kirjettä, kun katsojilla oli mahdollisuus kutsua hänet kotiinsa kokkaamaan. Valinta osui kymmeneen ehdotukseen. -"Hulvattomin" pyyntö tuli vuosi sitten, kertoi Harri Syrjänen. Silloin hänet toivotettiin tervetulleeksi laittamaan ruokaa 275 häävieraalle! Kokki kuvausryhmineen vierailee tänä kesänä mm. Turussa Kakolan vankilan henkilökunnan parissa, sadonkorjuujuhlilla Parolassa sekä Kilpisjärvellä paikallisten marttojen ja Jatunin hurttien tapaamisessa.

Syrjänen toteuttaa myös 30-vuotispäivät Sauvossa ja kummilasten tapaamisen Husulassa. Soppamies nähdään torstaisin 22. toukokuuta alkaen. Kymmenen uuden jakson lisäksi nähdään viisi uusintaa viime kesältä. Harri Syrjäseltä on elokuussa tulossa myös tv-ohjelmaan perustuva keittokirja.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot