Mainos
Mainos

Spaghetti Bolognese

  • 400 g pastaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 porkkana
  • 1/2 palsternakka
  • 1 sipuli
  • 1/2 pieni juuriselleri
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • valkopippuria
  • suola
  • laakerinlehti
  • timjami

Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaatti murska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarjoile keitetyn spagetin ja parmesanraasteen kanssa.

Resepti: Jyrki Sukula

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme