Mainos
Mainos

Stinan suunnitelma: Hiekkakatu

Alakerta

- Sisääntulosta poistetaan vitriinikaappi ja vaatenaulakon eteen asennetaan oviverho. Oviverho kuvastaa sitä värimaailmaa, jota olen ajatellut käyttää alakerran tiloissa.

- Olohuoneen sohva ja toinen punaisista nojatuoleista säilytetään. Matto vaihdetaan luonnonvalkoiseen villamattoon. Ruokailuryhmäksi suosittelen modernimpaa ja kevyttä vaihtoehtoa.

- Keittiön ja ruokaryhmän välitilaan asennetaan paneliverhot, jotka toimivat samalla tilanjakajana. Keittiön pöytätasot vaihdetaan puutasoihin ja ikkunaan asennetaan pellavaiset laskosverhot.

- Alakerran verhoissa ja muissa tekstiileissä käyttäisin lämpimiä punaisia sävyjä, joissa on erityyppisiä pintastruktuureja.

Yläkerta

- Hallista poistetaan maalaistyylinen puukaappi, joka korvataan alakerran modernilla lasivitriinikaapilla. Keinutuoli vaihdetaan viherkasviksi.

- Makuuhuoneessa säilytetään vihreät pellavaverhot ja beigen värinen nojatuoli. Sängyn tekstiileissä käyttäisin vihreän eri sävyjä ja keltaista. Taustaseinä maalataan vaniljankeltaiseksi.

Lastenhuone/työhuone

- Toisen makuuhuoneista sisustaisin nuorekkaasti vaaleapunaisen ja ruskeaan sävyillä.

- Työhuone siivotaan ylimääräisistä mapeista ja laatikoista. Uudet sinisen ja ruskean sävyiset verhot asennetaan huoneeseen.

(Pientä pintaremonttia 14.11.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme