Mainos
Mainos

Stinan suunnitelma: Pietarinkatu

Asunto on kaunis perinteinen kaksio, jossa huonekorkeus on suuri. Huoneistossa on kaunis iso olohuone erkkeri-ikkunalla ja toimiva takka. Asunnon yleiskunto oli huono, erityisesti keittiö ja kylpyhuone ja huoneistosta puuttui kaappi ja säilytystiloja.

Eteinen:

Eteisen toinen seinä maalataan hempeällä vaalean ruskealla sävyllä ja toiselle seinälle mittatilataan 40 cm syvä kaapisto puutasolla. Kaapiston yläpuolelle ripustetaan kaapiston levyinen peili antamaan eteiselle tilan tuntua.

Olohuone:

Olohuone maalataan vaalealla vaniljan sävyllä ja sisustetaan ruskean ja turkoosin sävyillä. Ikkunoihin ommellaan kevyet läpikuultavat pellavaiset laskosverhot.

Keittiö:

Keittiössä siirretään jääkaapin paikkaa ja siten saadaan kaapistot koko seinän pituudelle. Kaapistot ovat valkoiset ja työtasot puuta. Taustaseinä maalataan suklaan ruskeaksi. Kaapistojen välitilaan asennetaan kirkas lasi ja halogeeni valot.

Makuuhuone:

Makuuhuone on erikoinen muodoltaan ja rajoittaa vaatekaappiensijoittamisen. Paras ratkaisu olisi rakentaa kaapistot molemmin puolin ovea kattoon saakka ja saada siten yläkaappeihin ylimääräistä säilytystilaa. Makuuhuoneen tekstiilit ja värimaailma jatkuisivat saman sävyisinä kuin olohuone.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme