Mainos
Mainos

Stockmannin työntekijältä ilahduttava teko – palautti pikkupojan maailmalle eksyneen leluauton

Stockmannin asiakaspalvelu yllätti perheenäidin.

2,5-vuotias Aatu-poika sai rakkaan pikkuautonsa takaisin uskomattoman asiakaspalvelun vuoksi. Aatun äidin, Reea Lambergin, kiitosviesti Stockmannin Facebook-sivuilla on kerännyt jo yli 10 000 tykkäystä – eikä syyttä.

Aatun uudehko leikkiauto oli eksynyt Lambergin Stockmannille tekemien palautusten joukkoon, mutta tavaratalon asiakaspalvelusta hoidettiin tilanne tyylillä. Auto nimittäin löysi tiensä takaisin Lambergien luo mukavan viestin kerta. "En kestänyt ajatusta surullisesta pienestä, kun tuliterä kiituri on kateissa..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Se, miten Aatu onnistui auton palautusten mukaan ujuttamaan, on hämärän peitossa.

– Sen verta vikkelä kaveri kyseessä ja kova leikkimään, että jossain vaiheessa varmaan löytänyt autolle hyvän "parkkipaikan" – ja kappas se parkkipaikka onkin lähtenyt maailmalle, äiti nauraa MTV Lifestylelle. 

Vaikka poika ei ollut autonsa katoamista huomannutkaan, oli sen palaaminen maailmalta pikku-Aatulle tärkeä juttu. 

– Aatu ei osannut vielä kaivata kyseistä autoa, koska autoja rakastavalla pojalta löytyy aikamoinen läjä pikkuautoja. Mutta kun seikkailulla ollut auto löysi tiensä takaisin, oli riemu ylimmillään, koska kyseinen pikkuauto oli yksi uusimmista. Aatusta tuli kuukausi sitten isoveli ja hän sai auton naapurin pojalta isovelilahjaksi.

Lamberg kertoo, että Stockmannin asiakaspalvelun kirjeen löytyminen postilaatikosta yllätti sekä hänet että aviomiehen positiivisesti.

– Täällä ollaan oltu hymyssä suin siitä, miten ihania ihmisiä löytyy, kun on aikaa ja viitseliäisyyttä postitella pikkuautoja.

Lamberg ei ole aina ollut tyytyväinen Stockmannin asiakaspalveluun, mutta tapaus muutti mielipiteen.

– Muutaman kerran olen kironnut Stokkan asiakaspalvelun ja verkkokaupan sujuvuutta erinäisistä syistä, mutta tämän myötä pisteet kyseistä yritystä kohtaan nousi, ja tulemme varmasti olemaan heidän asiakkaita vastaisuudessakin.

Video: Osaavatko nykyajan lapset rakentaa käpylehmän? Testasimme!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme