Mainos
Mainos

STT: R-kioski korvaa laskujen maksuautomaatit?

Moni pankki on ilmoittanut luopuvansa perinteisistä maksuautomaateista. R-kioskit haluavat korvata palvelun asiakkailleen tästä päivästä lähtien.

Suomen tietotoimisto uutisoi tänään R-kioskien halukkuudesta paikata poistuvat maksuautomaatit.

Tapiola Pankin kanssa toteutettu palvelu on lähtenyt toimintaan tänään 3.3.2011, ja sen tarkoituksena on houkutella uusia asiakkaita pankkeihin.

Usea pankki on ilmoittanut luopuvansa maksuautomaateista, koska verkkopankkimaksamisen myötä niiden käyttö on vähentynyt. R-kioskin palvelusta ilostuvat varmasti etenkin asiakkaat, joilla ei ole internet-yhteyttä tai taitoa laskujen maksamiseen verkossa.

– Uskomme, että tämäntyyppiselle palvelulle on tarvetta, sanoo kioskikaupan toimialajohtaja Jari Heino STT:n haastattelussa.

Laskut voi maksaa sekä käteisellä että kortilla. Jokaisesta laskusta veloitetaan kolme euroa maksun yhteydessä ja palkkio on sama laskun loppusummasta riippumatta. Jos maksu suoritetaan kortilla, veloitetaan lisäksi Luottokunnan kulut.

Lähde: STT

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme