Mainos
Mainos

Subtv:n maanpäällinen digitaalinen jakelu laajenee

Subtv näkyy 14.6. lähtien maanpäällisessä digitv-verkossa Mikkelin, Joutsenon, Kerimäen, Kruunupyyn, Pihtiputaan ja Pernajan lähetysalueilla.

Lähetykset ovat ensi alkuun testilähtyksiä, joiden aikana tehdään vielä teknisiä tarkistuksia ja säätöjä, joten lähetyksissä saattaa olla ajoittain häiriöitä. Tämä ei estä digivastaanottimen hankkimista, sillä kanavien ohjelmatarjonta lähetetään testivaiheessa aivan normaalisti.

Subtv:n ohella kyseisillä alueella näkyvät tästä päivästä lähtien myös MTV3-kanavan, MTV3+ palvelun, Nelosen ja Nelonen Plussan lähetykset. Yleisradion kanavat TV1, TV2, YLE24, Yle Teema ja FST ovat jo aiemmin aloittaneet testilähetykset näiltä tv-asemilta.

Kuluvan kesän aikana Subtv:n maanpäällinen digitaalinen jakelu laajenee myös Vaasan, Fiskarsin, Haapaveden, Vuokatin, Kolin, Pyhävuoren ja Tammelan lähetysalueille.

Kanavan kesäohjelmistoon kuuluvat muun muassa kotimainen deittiohjelma Anoppi, reality-ohjelma Big Brother, Yllätyshäät sekä elokuvia.

- Subtv on kovassa kasvussa oleva suomalainen TV-kanava. Se tarjoaa monenlaista, laadukasta koti- ja ulkomaista sarja-ja elokuvaviihdettä nuorekkaille katsojille. Olemme iloisia, että näin moni uusi alue saa Subtv:n ulottuvilleen digiboksin kautta, toteaa Subtv:n toimitusjohtaja Tomi Halonen.

(MTV3)

Lisätietoja:

Lisätietoa Subtv:stä:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme