Mainos
Mainos

Suklaasalami

  • 1½–2 dl rusinoita
  • 220 g tummaa suklaata
  • 3 rkl voita
  • 6 rkl sokeria
  • 1–1½ dl rouhittuja manteleita
  • 120 g murotaikinapikkuleipiä murennettuina
  • 3 rkl hillottuja appelsiininkuoria

Liota rusinat lämpimässä vedessä. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää sokeri, mantelirouhe, murennetut pikkuleivät, rusinat ja appelsiininkuoret. Jäähdytä.

Muotoile taikina makkaran muotoiseksi ja kääri se kelmuun. Sulje päät tiukasti ja laita pariksi tunniksi jääkaappiin. Poista kelmu ennen tarjoamista ja leikkaa salami viipaleiksi.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme