Mainos
Mainos

Suolaista ja makeaa dippailua

Lime-smetanadippi:

  • 200 g ranskankermaa tai smetanaa
  • 1 lime
  • 2 anjovisfileetä
  • 1 rkl tilliä
  • 1 valkosipulin kynsi raastettuna
  • suolaa
  • pippuria

Raasta limen kuori ja purista mehu. Hienonna anjovis ja tilli. Sekoita kaikki raaka-aineet smetanan joukkoon ja anna maustua kylmässä.

Salsadippi

  • 3 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni sipuli
  • 1 tuore punainen chili
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 1 sitruuna
  • 0,5 dl öljyä
  • mustapippuria

Kuutioi tomaatit, paprika, sipuli, chili sekä valkosipuli. Kuullota kaikki paitsi tomaatti nopeasti öljyssä ja lisää sokeri, suola, sitruunan mehu sekä pippuri ja anna hautua 10 min. Lisää lopuksi tomaattikuutiot ja tarkista maku.

Mascarponevaahto

  • 1 prk Mascarpone- juustoa
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1 appelsiini
  • 1 tl vaniljasokeria

Vaahdota vaniljakastike. Raasta appelsiinin kuori ja lisää se vaahtoon. Sekoita keskenään mascarpone- juusto, sokeri sekä appelsiinin mehu. Yhdistä juustoseos vaniljavaahtoon ja tarjoa kesäisten marjojen ja hedelmien kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot