Mainos
Mainos

Suomalaiset ostavat innolla asuntoja Floridasta: Koti ja uima-allas 20 000 eurolla

Yhdysvaltojen asuntomarkkinat mullistanut lainakriisi ja edullinen dollari ovat saaneet suomalaiset innostumaan etenkin Floridan loma-asunnoista.

Hinnat ovat tulleet huippuvuosista alas varovastikin arvioiden 50 prosenttia. Se on mahdollistanut monelle tavalliselle työläiselle ja eläkeläiselle mukavat päivät palmujen katveessa.

Suomalaissyntyinen Sanna Eronimous toimii kiinteistövälittäjänä Floridassa. Hän pani merkille suomalaisten rynnistyksen osavaltion asuntomarkkinoille kolme vuotta sitten.

- Eläkeläiset ovat iso ryhmä, joka ostaa asuntoja täältä. Ja sitten on ihan normaaleja työläisiä. Monet ottavat lainan Suomesta ja hyödyntävät samalla euron kurssin suhteessa dollariin. Halvimman asunnon saa noin 25 000 dollarilla (noin 20 000 euroa). Totta kai hinnat lähtevät siitä ylöspäin, riippuen näköalasta ja sijainnista. Kaiken kaikkiaan asunnot ovat hyvin edullisia Floridassa, Eronimous sanoo.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme