Mainos
Mainos

Suomen kalleimmat vuokra-asunnot maksavat tuhansia euroja kuussa

Jokakodista löytyy uskomattomia vuokrakoteja, joiden takuuvuokrat ovat jopa yli kymmenen tuhatta euroa.

Suomessa maksellaan tällä hetkellä ennätysvuokria etenkin pääkaupunkiseudulla, sillä pienestä keskustakaksiosta joutuu pulittamaan noin 1400 euroa kuukaudessa.

Myös Jyväskylässä ja Lahdessa on kuukausivuokrat ovat nousseet nopeasti, esimerkiksi opiskelijakaupunkina tunnetun Jyväskylän vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat ovat nousseet 9,4 prosenttia vuoden aikana.

Suomen kalleimmat vuokrakodit lähes 4 000 euroa

Suomen tämän hetken kallein vuokrapyyntö on 3800 euroa kuukaudessa, joka tarkoittaa 11 400 euron takuuvuokraa. Helsingin Eirassa sijaitsevan kolmion neliömäärä on hieman alle 100. Kaivopuiston rantaan avautuvat upeat näkymät ja huoneistosta löytyy muun muassa hulppeat saunatilat ja hyvin varusteltu keittiö.

Samalla hinnalla saa käyttöönsä myös nelikerroksisen omakotitalon Helsingin Jollaksesta. Hieman alle 300-neliöisessä talossa on muun muassa oma ranta ja tornihuone. Upean kohteen kuvat ja ilmoituksen löydät Jokakodista.

Kysymys: Kuinka paljon vuokrat voivat vielä nousta?

Kuvat: Designers Guild

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme