Mainos
Mainos

Susannan suunnitelma: Kehäkukantie

Jukan koti on viehättävän tunnelmallinen ja rustiikkinen. Romanttisia yksityiskohtia sisustuksesa on viljelty runsaasti. Halusin jatkaa tätä vlmiiksi luotua ilmapiiriä, omassa stailauksessani.

Selvitin mitä takorautaiset portaat sekä takoraudasta valmistettu kaide parvekkeelle tulisi maksamaan. Jukan budjetti on 1500 euroa. Se ei riittänyt parvekkeen kaiteeseen sekä portaisiin yläkertaan. Tulin siihen tulokseen, että ostetaan kaide parvekkeelle ja tulevat asukkaat saavat itse päättää, millaiset portaat he yläkertaan haluavat.

Päätin siirtää makuuhuoneen "pappilan salongin" tilalle. Yläkertaan luon mietiskelyhuoneen vaikkapa joogaamista varten tai sitten lapsille oma peuhupaikka. Tarpeen sanelee tietysti asiakkaan perhekoko.

Olohuoneen tv-taso vaihdetaan oikean kokoiseen tasoon niin, että samettiverhot näkyvät kokonaan ja pääsevät laskeutumaan kauniisti. Olohuoneen sohva viedään varastoon ja tilalle tulevat mukavat nojatuolit. Pihalle hankitaan petsatut korituolit sekä pöytä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme