Mainos
Mainos

”Sydämeni särkyy ajatuksesta, että koulu alkaa aivan pian” – jaatko sinäkin tämän äidin tuskan?

Syksy tarkoittaa monessa lapsiperheessä uusia tuulia, kun perheen pienimmät aloittavat koulun tai eskarin.

Muutos saattaa luonnollisesti herättää myös syviä surun tunteita, joihin samaistuu myös yhdysvaltalainen toimittaja ja bloggaaja Kristen Hewitt.

Hewittin Facebook-kirjoitus on herättänyt sosiaalisessa mediassa osakseen suuresti sympatiaa. Kahden tytön äiti kuvailee kirjoituksessaan sitä tunnetta, kun näkee lapsensa ensimmäistä kertaa ”ison tytön vaatteissa”.

Hewitt kertoo kirjoituksessaan alkaneensa siivoamaan kahden tyttärensä vaatekaappeja koulun alun lähestyessä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun nuorempi tytär alkoi sovittaa isosiskonsa vaatteita, nousi äidille pala kurkkuun: miten aika voi kulua niin nopeasti? 

– En halua, että hän oppii lausumaan ”ärränsä” oikein. En halua, että hän pukeutuu itsenäisesti tai kaataa mehua lasiinsa ilman apuani, äiti kirjoittaa.

Facebook-kirjoitus on kerännyt rutkasti kommentteja eri ikäisten vanhempien samaistumisesta tuskaan, mikä seuraa lapsen kasvun seuraamisesta.

– Haluan, että hän on kanssani joka päivä ja tarvitsee minua. Sydämeni särkyy ajatuksesta, että koulu alkaa aivan pian, äiti kirjoittaa.

Hewittin julkaisun jakoi myös suosittu Love What Matters -sivusto.

Lähde: Facebook

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme