Mainos
Mainos

Täällä on Suomen halvimmat asunnot

Lue, missä Suomen kaupungeissa asunnon voi tällä hetkellä ostaa alle 20 000 eurolla.

Katso kaikki alle 20 000 euron asunnotJokakoti.fistä.

Halpoja asuntoja löytyy ympäri Suomea, kunhan tyytyy reunaehtoihin: pääkaupunkiseudusta ei halvan asunnon metsästäjän kannata haaveilla. Huomaa myös, että osa asunnoista on asumisoikeusasuntoja.

Jokakoti.fistä löytyy jonkin verran asuntoja alle kymmenentuhannen pyyntihinnalla, mutta kahdellakymmenellä tuhannella eurolla kaupunkivaihtoehtoja on jo huomattavasti useampia. Alle kymmenellä tuhannella eurolla myytäviä asuntoja voit katsella täältä.

Edullisia asuntoja ympäri Suomea

Esimerkiksi Torniossa pääsee nyt viidentoista neliömetrin keskustayksiöön aivan Ruotsin rajan tuntumaan vain 15 000 eurolla.

Polvijärvellä sen sijaan saa omakseen vain hieman alle 20 000 eurolla tontin ja pienen 40 neliömetrin omakotitalon. Kiinteistö sijaitsee huippupaikalla aivan kaupungin keskustassa.

Suuremmissakin kaupungeissa voi joskus päästä halvalla: Tampereen Terälahdessa pienen kerrostaloyksiön lähtöhinta on noin 19 900 euroa. Näsijärvi on kiinteistöstä vain kivenheiton päässä.

Katso kaikki alle 20 000 euron asunnotJokakoti.fistä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme