Mainos
Mainos

Tähän hintaan Jari Sarasvuo kauppaa luksustaloaan – katso kuvat!

Yrittäjä Jari Sarasvuo ja hänen entinen avopuolisonsa Nina Rosqvist ovat laittaneet Kauniaisissa sijaitsevan omakotitalon myyntiin.

Katso lisää kuvia ja tutustu Sarasvuon myymään asuntoon tarkemmin Jokakoti.fissä.

Sarasvuo osti Rosqvistin kanssa Kauniaisissa, Gällträsk-järven välittömässä läheisyydessä sijaitsevan tontin lokakuussa vuonna 2002. He pulittivat 0,2 hehtaarin tontista peräti 401 000 euroa. Myyjänä oli ulkoministeriön lähetysneuvos. Tontille saatiin rakennuslupa 445-neliöiselle omakotitalolle. Talo rakennettiin vuonna 2004.

Omakotitalossa on muun muassa neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, spa-osasto sekä viisi vessaa. Asunnon myyntihinta on peräti 2,6 miljoonaa euroa.

Vaikka Sarasvuon suhde huippuhiihtäjä Virpi Kuituseen tuli julkisuuteen jo viime vuoden kesällä, oli hän kirjoilla Kauniaisissa tämän vuoden maaliskuuhun saakka. Nyt Sarasvuon osoite menee Espoon Nupuriin, jossa sijaitsee Kuitusen omakotitalo. Rosqvist on edelleen kirjoilla nyt myynnissä olevassa miljoonatalossa.

Sarasvuon talonmyynnistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Katso lisää kuvia ja tutustu Sarasvuon myymään asuntoon tarkemmin Jokakoti.fissä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme