Mainos
Mainos

Tähtimyyjät aloittivat 100 000 euron myyntikilpailun

Uudet Tähtimyyjät aloittivat 10.6 keskiviikkona toimintansa Lapponialla. Tähtimyyjät osallistuvat kolmen päivän koulutukseen, joka järjestettiin kauniin luonnon keskellä Kirkkonummella Hotelli Siikarannassa. Joukkoon liittyy vielä lisää Tähtimyyjiä kesän ja syksyn aikana.

Päivien aikana opiskeltiin muun muassa Lapponian tuotteita, tarjouslaskentaohjelman käyttöä ja tuotannon ja suunnittelun keskeisiä asioita. Lisäksi ideoitiin tämän kesän Valkeakosken asuntomessuja, jossa uudet Tähtimyyjät tulevat palvelemaan messuyleisöä.

Lapponian uudet Tähtimyyjät ovat pirteää ja palveluhenkistä porukkaa. Mukana on kokeneita myynnin ammattilaisia, rakennusinsinööriksi valmistuneita ja sisustuksen asiantuntijoita.

Nyt on hyvä aika tehdä rakentamispäätös. Ota yhteyttä Lapponian Tähtimyyjään osoitteessa: info@lapponiahouse.com tai 09-774 3660.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme