Mainos
Mainos

Tällä pienellä muutoksella säästät satasia sähkölaskussa!

Kodin huonelämpötiloja säätämällä voi säästää energiakustannuksissa tuntuvasti. Jopa puolet asunnon kokonaisenergiankulutuksesta menee lämmitykseen. On hyvä tarkistaa, että lämmityslaitteet toimivat oikein ja että niiden säädöt ovat kunnossa.

Sisälämpötilan laskeminen yhdellä asteella laskee lämmitystarvetta ja lämmityskuluja noin 5% . Samalla talouden hiilidioksidipäästöt vähenevät jopa 300 kg vuodessa.

Unenlaatu paranee viileämmässä

Sopiva lämpötila oleskelutiloissa on 20-21 astetta ja makuuhuoneessa hieman viileämpi 18-20 astetta. Alempi lämpötila makuuhuoneessa parantaa unenlaatua. Myös varastoissa ja muissa ylimääräisissä huoneissa voidaan pitää matalampia lämpötiloja.

Sähköisen lattialämmityksen käyttöä kannattaa vähentää ja riittävän lämpimään pukeutumiseen panostaa. Huonelämpötilaa kannattaa laskea pidemmän poissaolon, esimerkiksi lomamatkan, ajaksi. Tällöin lämmityksen säätämisessä voi käyttää apuna ajastimia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot