Mainos
Mainos

Tällainen on Sami Kapasen 11-huoneinen luksuslinna, katso kuvat!

Jääkiekkoilija Sami Kapasen upea koti on kolmessa kerroksessa ja siinä on hulppeat 600 neliötä.

Sami Kapasen koti Kuopiossa on komea hirsilinna, jonka on suunnitellut arkkitehti ja teollinen muotoilija Asko Lax. Vastikään valmistuneessa talossa on uskomattomat 11 huonetta ja pinta-alaa 600 neliötä.

Julkisivun yksityiskohtiin kuuluu kivestä ja lasista tehty kahteen kerrokseen ulottuva 8-kulmainen erkkeri, josta avautuu näköala järvelle. Alakerrassa ikkunalliseen erkkeriin sijoitetaan ruokailutila ja yläpuolelle näköalaterassi, jonne on käynti makuuhuoneesta.

– Hirsitalojen ulkonäkö miellyttää silmää ja lisäksi ne sopivat mainiosti suomalaiseen ilmastoon ja maisemaan. Uusi kotimme sopeutuu luontevasti kuopiolaiseen kaupunkilähiöön, Sami Kapanen sanoi Jokakodille viime huhtikuussa.

Energiatehokasta asumista

Huolella suunnitellun massiivipuutalon rakenneratkaisut täyttävät myös uudet vuoden 2010 energiamääräykset. Myös luonnonmukaisuus on tärkeää. Honkarakenne käyttää taloissaan pääasiassa puukuitueristettä, jonka avulla varmistetaan talon terveellinen rakenne ja miellyttävä sisäilma.

Lisäksi Kapasen kodissa investoitiin lämmitysratkaisun energiatehokkuuteen, jonka vuoksi lämmitysmuotona on energiaan perustuva maalämpö.

Lähde ja kuvat: Honkarakenne

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme