Mainos
Mainos

Tällaisia ovat Suomen pienimmät asunnot

Parinkymmenen neliön asunnoista pyydetään pilviä hipovia hintoja - ainakin Helsingissä. Lue, millaisia ovat nämä Suomen pienimmät minikodit.

Tällä hetkellä Jokakoti.fissä myynnissä oleva pienin asunto on 12 neliömetrin kokoinen yksiö Helsingin Kampissa. Miniasunto on Tarjoa! -kohde, josta otetaan vastaan tarjouksia 91 190 euron lähtöhinnasta ylöspäin.

Kampissa kaupataan myös loistopaikalla, keskustan palvelujen lähellä sijaitsevaa 13,5 neliömetrin city-kotia 79 500 euron hintaan.

Tehokkaita pikkuasuntoja kaupitellaan lähinnä työhuoneeksi tai sijoituskäyttöön, parhaimmillaan tilaihmeistä voi saada jopa yli 6 % tuoton.

Erikoisia asumisratkaisuja

Miniasuntojen asumisratkaisut ovat usein vähintäänkin mielenkiintoisia ja asumisen mukavuudesta voi joutua karsimaan kovallakin kädellä. Vai miltä kuulostaisi yhteiset saniteettitilat ja keittiö naapureiden kanssa? Tai suihkussa käyminen bideesuihkun avulla?

Jos yhteiselo naapureiden kanssa ei ahdista, saa Helsingin Alppilasta suloisen tunnelmallisen puutaloyksiön hintaan 75 000 euroa tai sympaattisen 18,9 neliömetrin ullakkokodin Kaartinkaupungin arvostetusta huippuosoitteesta 105 000 euron velattomaan myyntihintaan.

Tampereella 16 neliömetrin kokoinen asunto puutalossa maksaa vain 24 000 ja halutusta Pispalan kaupunginosastakin saa 18 neliömetrin kokoisen kodin 43 000 eurolla.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme