Mainos
Mainos

Talon pohjaratkaisu valittu

Vaihtoehtoina olleista kolmesta pohjaratkaisuvaihtoehdosta selvästi eniten eli lähes puolet (47 %) kaikista annetuista äänistä sai vaihtoehto 1. Keittiö, ruokailu- ja olohuone muodostavat voittaneessa ja valituksi tulleessa vaihtoehdossa suuren yhtenäisen tilan. Alakerrassa on yksi suuri makuuhuone, jonka yhtyeydessä on vaatehuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yksi voi toimia esimerkiksi työhuoneena. Saunaosasto on yläkerrassa talon merenpuoleisessa päädyssä. Asuinneliöitä on yhteensä 183.

Toiseksi eniten ääniä sai vaihtoehto kolme (29 % äänistä) eli 2-3 makuuhuoneen talo ja kolmanneksi äänestyksessä tuli vaihtoehto kaksi (24 % äänistä) 4-5 makuuhuoneen talo. TV-Talon kolmanteen yleisöäänestykseen tuli yhteensä 10 146 hyväksyttyä vastausta.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotun 2 500 euron matkalahjakortin voitti Salla Westman Tampereelta. Onneksi olkoon!

TV-Talon 3. yleisöäänestyksen tulos:

47 % Vaihtoehto 1: 3-4 makuuhuonetta, asuintilat yhteensä 183 m2
29 % Vaihtoehto 3: 2-3 makuuhuonetta, asuintilat yhteensä 191 m2
24 % Vaihtoehto 2:4-5 makuuhuonetta, asuintilat yhteensä 186 m2

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot