Mainos
Mainos

Tältä humalainen näyttää lasten silmin – haluatko jälkikasvusi näkevän itsesi näin?

Miltä lapsesta näyttää se, kun olet humalassa? Katso ajatuksia herättävä video!

Eri kulttuuritaustoista tulevilta, alakouluikäisiltä lapsilta, miltä humalainen ihminen näyttää. Ånni-hankkeen video kertoo valitettavasti enemmän kuin tuhat sanaa. 

Videolla lapset esittävät spontaanisti tilanteita, joissa he ovat törmänneet päihteiden käyttäjiin, ja siihen, miltä tilanteet ja henkilöt ovat heidän mielestään näyttäneet tai tuntuneet.

Ånni-hanke haluaa tukea alakouluikäisten päihdekasvatusta kotona ja kouluissa huomioiden myös lasten mahdolliset eri kulttuuritaustat. Kampanjan tarkoituksena on herättää vanhempien ja kasvattajien huomiota siihen, kuinka tänä päivänä yhä nuoremmat törmäävät päihteisiin tai niiden käyttäjiin omassa arjessaan. 

Ånni-hanke on seitsemän koulutyötä tekevän järjestön yhteishanke. Mukana ovat Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Koulutus Elämään -säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Music Against Drugs ry, Raittiuden Ystävät ry, Suomen Vanhempainliitto ja YMCA Finland.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot