Mainos
Mainos

Tämä kuva leviää netissä yllättävästä syystä – huomaatko, mitä väärää siinä tapahtuu?

Kaksi naista juna-asemalla – mikä tässä kuvassa on niin väärin?

Kun brasilialainen Nelson Felippe jakoi tämän kuvan Facebook-sivuillaan viime vuonna, lähti se välittömästi leviämään netissä. Syy voi todellakin yllättää. Mihin sinä kiinnität kuvassa ensimmäisenä huomiota?

Felippe kirjoitti kuvan yhteyteen mielenkiintoisen, ajatuksia herättävän tekstin. Se kannattaa lukea ajatuksella loppuun asti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ole ahdasmielinen. Ymmärrän, että kaikki saavat elää niin kuin haluavat. Mutta minun vain piti katsoa tämän tapahtuvan.

Se, mitä ihmiset tekevät omalla ajallaan, on heidän asiansa. Mutta jos he ovat julkisella paikalla, se vaikuttaa minuunkin. Kieltäydyn katsomasta tätä esittäen, että se olisi ok.

Tällaiset ihmiset haastavat yhteiskuntaamme, ja se on vaarallista. Mitä jos jotakin pahaa tapahtuu tai pahempaa – mitä jos joku kuolee? Kenen vika se on sitten?

Miksi ihmiset opettavat lapsiaan tekemään tällaista? He päätyvät ajattelemaan, että on ihan sopivaa odotella junaa noin lähellä laiturin reunaa. Joten älkää tehkö niin kuin tämä mies tekee...

kuvakaap

Sen sijaan seisokaa turvallisen välimatkan päässä reunalta ja syleilkää toisianne."

Video: Lisää asiaa turvallisuudesta.


Lähde: Bright Side

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme