Mainos
Mainos

Tammiparketin kelluminen

Mistä 15 vuotta vanhan tammiparketin "kelluminen" tai sen alla olevat tyhjät kohdat - eli parketti painuu niin, että se viittaa tyhjään ilmatilaan alapuolella - voivat johtua? Lattian epätasaisuudesta vaiko huonosta asennuksesta?
Mikäli kyseessä on uiva lautaparketti, on kyseessä epätasainen alusta. Toisaalta uivan lautaparketin kuuluukin painua vähäisessä määrin, jos siihen oikein raskaalla jalalla astutaan tai hytkytään. Allahan on ohut , joustava korkkiraehuopa, solumuovi, tai tuohon aikaan käytettiin viellä aaltopahviakin. Jos kyseessä on kiinteäksi lattiaan liimattu mosaiikkiparketti, on yksittäisen parkettikalikan alapuoli jäänyt toisesta päästään ohuemmaksi ja sitä ei ole asennettaessa saatu painumaan lattiaan kiinni. Kyseessä on siis tehtaalla tapahtunut virheellisen kalikan pääsy mosaiikkiparkettilevyyn. Sitä ei asennettaessa huomaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot