Mainos
Mainos

Tarvitsetko tilaa? Katso Suomen suurimmat asunnot

Yli 400 neliömetrin asunnot ovat Suomessa usein arvokohteita tai kiinteistöjä, jotka ovat aiemmin toimineet muussa kuin asumiskäytössä.

Jokakoti.fi-asuntopalvelusta löytyy yli sata 400 neliömetrin asuntoa. Katso kaikki yli 400 neliömetrin asunnot täältä.

Suurten asuntojen joukosta löytyy sekä luksuskoteja että hieman huonokuntoisempia rakennuksia. Huoneiden lukumäärä vaihtelee yli 400 neliömetrin asunnoissa viidestä jopa kuuteentoista. Moniin kohteisiin kuuluu myös kaunis puutarhatontti.

Suurin osa kohteista sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Myynnissä on paljon arvokiinteistöjä, mutta joukossa on myös useita rakennuksia, jotka ovat aiemmin toimineet esimerkiksi kouluina, ravintoloina tai vanhainkoteina.

Tällä hetkellä suurin myytävä rakennus on kooltaan 1632 neliömetriä. Asuntojen hinnat vaihtelevat 30 000 eurosta miljooniin euroihin.

Kiinteistökokonaisuudet tarjoavat ostajalle monia erilaisia mahdollisuuksia: näissä kohteissa on taatusti paljon huoneita sekä avarat tilat, jotka sopivat sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme