Mainos
Mainos

Tässä on Laura Malmivaaran uusi sinkkukoti – katso kuva

Avioliitostaan aikalisän ottanut suosikkinäyttelijä asuu keskellä Helsingiä upeassa jugendtalossa.

Laura Malmivaara, 36, on asunut erilläään miehestään, elokuvaohjaaja Aku Louhimiehestä jo keväästä lähtien, mutta virallisesti hän on muuttanut asuntoonsa heinäkuun 1. päivä.

Lauran uusi koti sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan vieressä ja uuden kodin vieressä on upea puisto. Myös Kaivopuisto ja merenranta ovat vain kivenheiton päässä.

Useissa suosikkielokuvissa näytellyt Malmivaara kertoi parisuhteensa ongelmista ensimmäistä kertaa julkisesti Me Naiset -lehden haastattelussa heinäkuun alussa.

– Erilleen muuttomme on tosiasia mutta olemme sopineet Akun kanssa, että emme kommentoi parisuhdettamme. Haluan kunnoittaa tätä yhteistä päätöstämme, Malmivaara kertoi lehden haastattelussa.

Laura Malmivaara ja Aku Louhimies menivät naimisiin heinäkuussa 2003. Pariskunnalla on kaksi lasta Alma, 6, ja Aino, 4. Pariskunta ei ole jättänyt avioerohakemusta Helsingin käräjäoikeuteen.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme