Mainos
Mainos

Tässä on Linda Lampenius-Cullbergin koti

X Factorin tuomari Linda Lampenius-Cullberg valitsi finalistikolmikkonsa kotonaan Tukholmassa.

Linda on naimisissa ruotsalaisen juristi Martin Cullbergin kanssa, ja heillä on tytär Olivia. Perhe vastaanotti finalistiehdokkaat kotiinsa. Cullbergit asuvat Tukholman Bromma-nimisessä kaupunginosassa, joka on lähes maaseutua.

Tällä kertaa Lindan apuna tuomaroinnissa toimi Carina Nilsson. Hän on Lindan läheinen ystävä ja Ruotsin tunnetuimpia pianisteja. Kirjahyllyn viereisellä seinällä on Lindan ja Martinin hääkuva.

Finalistiehdokkaat esiintyivät Carinan säestyksellä Lindan suuressa olohuoneessa. Linda on valinnut olohuoneensa väreiksi valkoisen ja punaisen. Huonekalut sohvasta useisiin kirjahyllyihin ovat puhtaan vaaleita. Räikeän punaiset verhot tuovat väriä huoneeseen.

Lindan kotoisassa olohuoneessa tunnelmaa lisäsi takkatuli, kynttilät sekä erikoiset yksityiskohdat ja värit. Jaksossa vuodatettiin useat kyyneleet viimeisen koitoksen tunnepitoisuuden vuoksi. Ehdokkaat olivat myös otettuja päästessään vierailemaan Lindan kotona.

Yksi olohuoneen katseenkiinnittäjistä on Lindan omakuva, jossa kaunotar poseeraa rohkeasti kameralle.

Katso video MTV3 Katsomo -palvelusta

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme